Container salg involverer mere end Container salg

By | januar 20, 2019

Hvad kommer til dit sind, når du hører udtrykket container salg? Du tænke sikkert på en butik stablet med alle typer containere som pet-flasker, papir kartoner, dåser, og alle de andre containere du gemme ting i. I denne artikel, men diskutere vi en anden slags container, skibscontainer båret af store trailere, som du ser på vejen og på skibsværfter.

Disse beholdere kommer i mange varianter. Der er den almindelig 20’x 8′ x 8.5 ‘, 40’x 8’ x 8.5 ‘ og 45’x 8’ x 9.5 ‘ populære størrelser, og halv størrelser og brugerdefinerede størrelser. Der er tørt van beholdere til Pak kartoner, sække, baller, osv. kølecontainere, der har klima kontrolfaciliteter; bulktainers bruges til at sende bulk materialer eller tunge maskiner; tankcontainere, der bruges til at pakke væsker og farlige ting; roll-on containere, som vanskeligt at håndtere lasten kan blive rullet ind og ud; og så videre.

De ovennævnte elementer er alle shipping containere, der kræver certificering under konventionen om sikre containere (CSC) som standardiseret af International Maritime organisation (IMO). Denne certificering vidner om egnetheden af beholdere til “fortsatte sikker håndtering og transporterbart i kommercielle intermodal transport miljø”.

Container sælgere kan sælge dig nye eller brugte containere med CSC certificering. Men container salg er ikke begrænset til skibscontainere. Vi ser på nogle af de tilbud du finder på container salg yards.

Opbevaringsbeholdere

Disse er containere, der måske har været pensioneret fra shipping funktioner. De kunne også være fra de store mængder af tomme containere, der har tendens til at akkumulere på steder hvor indadgående strøm af containere altid overstiger udadgående strøm. Dette sker fordi der er mere import end eksport, og det er uøkonomisk at skibet tomme containere tilbage.

Sådan overskydende containere er fremragende til lagring af husholdningsartikler, både, udstyr, eller noget andet du ønsker at gemme. Self-storage faciliteter bruge containere omfattende, som de tilbyder lukkede rum, der kan være under lås og slå af lejeren.

Container huse, kontorer og butikker

Container salg selskaber tilbyder typisk remodeled containere til forskellige formål. En større anvendelse er som midlertidig eller længerevarende bolig. Beholderne er monteret inde til at give beboelig interiør med vinduer og døre og levende faciliteter som fold op senge og møbler, køkkenelementer, toiletter og opbevaring hylder. Magt kan stilles til rådighed via solpaneler og udstyr.

I stedet for montering for bolig, kan beholderne også være monteret som kontorer, kantiner, boder eller til andre lignende funktioner. Det er også muligt at indarbejde en multi-level struktur, enten ved at have mindre niveauer eller ved stabling containere over hinanden.

En væsentlig fordel ved container huse, kontorer og butikker er deres mobilitet. De kan nemt flyttes rundt ved hjælp af lastbiler med container håndteringsudstyr. Du kan således flytte apteringen til forskellige arbejdspladser; din markedsboder til forskellige markeder eller underholdningssteder og så videre.

Vi har set kun et udsnit af hvordan beholdere kan ændres og konverteret til forskellige former for anvendelser. Mulighederne er enorme, og hvis du ønsker nogen form for struktur, der kan nemt flyttes, eller indkvarteret i et kompakt rum, container ændring kunne være dit svar.

Container salg således indebærer meget mere end at sælge containere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.