Enkle trin til at opbygge en bordplade springvand

By | april 30, 2019

Vand er essensen af liv. Oprettelse af din egen bordplade springvand er en vidunderlig måde at bringe din kreativitet og selvudtryk samtidig afhjælpe stress og forbedre din indretning.

Der er mange unikke fordele til at have et springvand i hjemmet eller arbejde:

Den blide beroligende lyd af strømmende vand kan hjælpe dig med at slappe af og meditere i dit soveværelse efter en hård dags arbejde;

Start dagen lytter til musik af den sprøjt vand og nyde den styrkende effekt det har på dit humør.

Springvand befugte luften indendørs især hvis dit hjem eller arbejdsplads er tørt på grund af stadige Air-condition. Dette er yderst nyttigt til at forhindre din hud fra udtørring.

Springvand frigivelse negative ioner, sagde at fremme bedre stemninger og koncentration.

Opbygning af en vand springvand kan være så simpelt som at sætte nogle sten og en lille pumpe i en beholder med vand. Det behøver ikke at være dyrt eller fancy. Intet kan sammenlignes med følelsen af realisering fra at skabe dine egne springvand.

Nødvendige materialer:

1 en vandtæt beholder eller skål af passende dybde.

Vælg en container mellem 8-16 inches tværs i diameter og dybde af mindst 4-6 inches. Vandet har til at dække pumpe; ellers, pumpen vil brænde. Du kan bruge keramiske skåle, plast urtepotter, glas eller træ kasser. De nemmeste og billigste containere er plastic Potter eller keramik skåle. Nogle plastic Potter tendens til at vibrere, når du lægger alt sammen. Keramiske skåle er mere solidt, mindske vibrationer

Ser i dit skab for en gryderet, servering parabol, punch bowl eller frugtskål, hvis du er i en travlt med at lave et springvand.

2. en lille vand pumpe (mindre end 100 gallon per time) og klare plastslanger (1/2″ indre dimension eller 5/8″ ydre dimension).

Fisk tank pumper er fint. De mindste fungerer godt for de typiske størrelse containere. Nogle butikker leverer sugekopper med vandpumper. Både pumpe og slange kan findes på et akvarium, hardware eller haven forsyning butik. For at rette slange, kog det i vand i et stykke tid.

3.Rocks; småsten; skifer; krystaller; semi-ædle sten; drivgarn træ stykker; skaller, noget, der går i vand kan bruges.

Hvert element kan have en særlig betydning, således tilføjelse til individualitet af din springvand

Hvis du vælger klipper fra dine haven Sørg rense du dem godt i et vand-blegemiddel bad. Du kan erstatte polyethylen spray skum for større sten dermed reducere behovet for tunge klipper.

4. planter tilføje grønt til din springvand. En lille klipning vil gøre pænt. Du kan også bruge en lille gryde eller glas flaske [baby mad jar], fylde det med vand, sætte anlægget inde og placere den inde i springvandet skål.

Trin:

Placer den dekorative skifer eller fliser på bordet. Placer skålen på skifer eller flise.

Placere pumpen på bunden af skålen, idet man se ledningen er draperet på bagsiden af beholderen. Brug sugekopper til at holde fast i bunden af beholderen pumpen.

Tilføj vand fra hanen for at mere end dække indtag værdi [2″ mindste]. Tilslutte pumpen i en elektrisk stikkontakt. (Det er tilrådeligt at afprøve pumpe i en spand eller vask før du placerer det i beholderen.) Afmonterer pumpe for at justere vandgennemstrømningen, hvis nødvendigt.

Skæres slange længde til at passe din container og design. Passe ene ende af slangen til at pumpe tuden. Placere større sten til at dække pumpen og fyld bunden af beholderen.

Arrangere mindre sten og fliser/skifer /driftwood ved stabling dem for at oprette en forskelligartede og uregelmæssige sti for vandgennemstrømningen. Du kan reducere vandmængden fra en geyser til en gurgle ved at dække den åbne ende af røret med tumlede glas.

Stik i pumpen, skal du justere vandmængde og sten som nødvendig for at producere den lyd, der appellerer mest til dine ører.

Suge overskydende vand fra beholderen med en kalkun baster.

Anbring figurer, plante stiklinger, ivy, mos, skaller eller fliser til at skjule den slanger og elektriske ledning.

Placere et stearinlys i en lysestage ved siden af springvandet, lys fra lyset vil funkle på vandet og afspejler dens lys på arrangementet springvand.

Vedligeholdelse tips:

Check vandstanden dagligt for den første uge, tilføje frisk vand som nødvendige for at holde pumpen helt dækket.

Tilføje en lille mængde blegemiddel eller petri olie til vand til at rense springvandet og holde vand flimrende.

Ren komponenterne springvand hver måned for at fjerne slim og alger.

Hver tredje måned tage springvand fra hinanden og rense pumpen. Trække ud frontdækslet, fjerne snavs fra propel og skærmen, og tør bunden.

Saml dit springvand, eksperimentere med en anden skål og accenter.

Flere ressourcer: her finder du priser på krydsfiner

Bordplade springvand: “Mountain sive”

Enkel Rock springvand:,, 170784_209022,00.html?arrivalSA=1&cobrandRef=0&arrival_freqCap=2

Under $30 springvand:

Feng Shui bordplade springvand:

Kobber ramme springvand:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.