Flysikkerhed: Sikrer at din næste flyvning er et sikkert en

By | oktober 26, 2018

Hvis du har nogen sinde fløjet du sandsynligvis kender flere statslige organisationer dedikeret til tilsyn af luftfartsindustrien. Alfabet suppe klingende navne som FAA, DOT og NSTB nævnes ofte, men hver organisation har en tydelig rolle at sikre passagerernes sikkerhed. Lad os tage et kig på tre føderale organer til opgave at sikre, at din næste flyvning er sikkert.

Federal Aviation Administration – The Federal Aviation Administration eller FAA, er ansvarlig for sikkerheden i civil luftfart.Ifølge deres hjemmeside [1], er FAA til opgave med følgende ansvarsområder:

• Regulerer civil luftfart til at fremme sikkerhed

• At fremme og udvikle civil luftfart, herunder nye luftfart teknologi

• Udvikling og drift af et system til styring af lufttrafikken og navigation til både civile og militære fly

• Forskning og udvikling af det nationale luftrum System og civil luftfart

• Udvikle og gennemføre programmer til kontrol flystøj og andre miljømæssige effekter af civil luftfart

• Regulerer amerikanske kommercielle rumtransport

Du kan få flere oplysninger om FAA, hvordan det er lykkedes, styrende ansvar og endda leje oplysninger på

US Department of Transportation – The Department of Transportation, eller prik, oversøiske driften af 13 regeringsorganer, herunder Federal Aviation Administration.DOT chef ansvar er at “holde den omrejsende offentlige sikkert og sikre, øge deres mobilitet og har vores transportsystem, bidrage til landets økonomiske vækst.” [2] besøg for mere information.

The National sikkerhed transport Board – The National sikkerhed transport Board eller NSTB, er et uafhængigt føderale agentur udpeget af Kongressen og til opgave at undersøge hver civil luftfart ulykke i USA såvel som i marine, veje, og andre transport områder.Siden starten i 1967, har NSTB undersøgt over 124,000 flyulykker. Besøg for mere information.

Selvfølgelig, er i dag der et fjerde agentur involveret i nogen grad at sikre passagerernes sikkerhed. Department of Homeland Security, eller DHS, blev oprettet i direkte reaktion på terrorangrebene den 11 September 2001.Afdelingen fører tilsyn med flere andre agenturer, herunder Transportation Security Administration, den organisation, der ansætter, tog, og installerer transport sikkerhed Screenere i lufthavne i hele USA

Du kan ikke vide en FAA, DOT, NSTB eller DHS medarbejder, når du ser en, men de er alle sammen opgave med at sikre, at din næste flyvning er sikkert.
 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.