Gode, onde og grusomme af forretningsmuligheder

By | august 26, 2018

Evaluerer forretningsmuligheder kan være en bjørn. Hvordan kan du vide, hvad er legit og hvad er ikke? Her er nogle tanker om web muligheder.

Gode, onde og grusomme af forretningsmuligheder

Arbejde for dig selv er store, uanset om du gør det for lidt ekstra penge eller helt nødlanding på vandet din chef. Ironisk nok, hele industrier har udviklet tilbyder dig, mig og alle muligheder for at komme væk fra The Man. Der er en million forskellige muligheder for at sælge folk… fra udstopning konvolutter til MLM, forretningsmuligheder. Alle og alle, det kan få temmelig forvirrende.

På nettet er der to business strategier, der virker igen og igen. En er et Google program kaldet Adsense. Den anden er affilieret program mulighed. Lad os tage et nærmere kig.

Google Adsense er et meget unikt program. Virksomheder betaler Google for at annoncere i sine søgeresultater. Hvis du foretager en søgning på Google, er de blå annoncer på toppen af resultaterne og ned i højre spalte på siden sådanne annoncer. Ud over søgeresultaterne, vil Google også placere disse annoncer på uafhængige websteder. Dette er, hvor du kan gøre en bylt i Adsense-programmet.

Google har brug for steder at placere deres annoncer på. For at lokke webmastere til at placere annoncer, vil Google give dig en andel af indtægterne annoncørerne betaler det. Når nogen klikker på et af dem, betaler Google site ejer del bud pris pr. Klik for annoncøren har indvilget i at betale. Dette er en mulighed, du kan drage fordel af ved en byggeplads og placere Google-annoncer på det. Google er et kæmpe, legitime virksomhed, så du kan regne på checken kommer hver måned.

Affiliate programmer har været dominerende på nettet i år. Det væsentlige, et firma vil bygge et websted og ønsker at fremme det. I stedet for transporterer marketing belastningen på deres egen, vil de lade dig med at markedsføre deres produkter på dit websted. Gengæld, giver de dig en nedskæring af det beløb betalt på salg. Snittet kan være en engangsbetaling eller tilbagevendende betaling hver måned.

Der er en million affiliate programmer. Hvordan ved du, hvilken en til at fremme? Den bedste fremgangsmåde er at lave en liste over de websteder, du besøger og købe fra. Du kender forretninger er troværdig og har attraktive priser osv. Nu gå se, om de tilbyder en affiliate program. Mange vil og du kan bruge dem til at tjene penge.

Kan være svært at regne ud, hvilke af million, eller så annoncerede forretningsmuligheder er legit. Google Adsense og affiliate programmer er de bedste muligheder på nettet.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.