Har vi nogensinde virkelig har penge nok? Jeg ved, at jeg ikke gør. For hvis jeg gjorde, ville jeg bestemt ikke have nogen regninger til at betale på hver måned. Mit hus ville blive købt og betalt for; min bil så godt, og glem ikke, at College undervisning oprettet for fremtiden. Min datter ville have det nemt på den måde. Jeg gætter mine regninger ville generelt bestå af denne uges dagligvarer, og forsyningsselskaber. Hmm, lyder temmelig darn ideel, når jeg tænker over det. Desværre er livet ikke almindeligt arbejde på denne måde. Der er nogle virkelig velhavende individer, nogle snavs fattige dem, og så er der alle resten af os. Det betyder ikke, at du skal leve et liv med total elendighed. Der er trods alt sådan en ting som en personlig konsolidering af gælden lån. Dette kan være præcis, hvad du har brug for at komme tilbage på fødderne.

By | december 15, 2019

Vi alle kæmpe med basale liv udgifter. Et par af de mere almindelige dem er kreditkort og College. Nå, i det mindste disse er de første, der har tendens til at smack os i ansigtet ned ad vejen. Jeg har haft min andel af kreditkort erfaringer, og jeg helt sikkert gjorde det hele studielån for college ting. Efter alt blev sagt og gjort, jeg skyldte omkring 18 Grand i studielån og 12 Grand på kreditkort. Jeg ved, hvad du tænker. Rar! Det er den amerikanske måde, ikke sandt? Forkerte! Det er den crappy måde, hvis du spørger mig. Jeg ville ikke betale alt det her tilbage. Det kunne tage mig for evigt, og de månedlige betalinger ville være forfærdelige. Det var tid vip banks til en personlig konsolidering af gælden lån. Når det kom til det, var det meste af min bekymring renten. Studielån var ikke forfærdelige, men jeg vidste, at de kunne være bedre. De kreditkort på den anden side; godt du ved, hvordan det går. De dræber dig bogstaveligt talt med rentesatser. Så jeg begyndte min søgen efter en ideel personlig konsolidering af gælden lån. Det tog mig alle et par dage at finde en. Jeg var i stand til at konsolidere det hele. Pludselig havde jeg en kæmpestor klump nogle til at betale disse regninger fra. Jeg kunne ikke vente med at begynde at modtage en månedlig regning, i modsætning til fem separate. Renten var lav. Det er nøglen! Tjek også billiga lån.

Du kan også finde en personlig konsolidering af gælden lån til at beskæftige sig med dine gamle regninger. Få disse grimme kreditkort betalt og begynde at høste fordelene ved en lav rente. Dette vil spare dig så mange penge i det lange løb. Åh, og glem ikke at skære op kreditkort!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.