Hvad skal gøre, når din Baby ikke vil bære tøj!

By | september 28, 2018

En masse tid og energi går i tøj din baby i det første år. Farve debat, til den hurtige hastighed hvormed de fleste børn vokser fra deres tøj, har nye forældre deres plader fulde med at holde deres babyer, rene, komfortable og påklædt. Så hvad vil du gøre, når alle af en pludselig, barnet ikke ønsker at bære tøj overhovedet? Hvordan håndterer du ekshibitionist fase af dit barn?

Cirka fjorten måneder vil din baby højst sandsynligt at boltre sig i buff. Dette er helt normal, og faktisk kunne hjælpe lidt med pottetræning. Naturligvis, men det kan være lidt besværlige når de forsøger at indføre sociale normer, og selvfølgelig har virksomheden uden børn når over til kaffe eller frokost. Så hvordan er en ny overordnet aftale med en nøgen buksetrold?

Den bedste ting at gøre er ikke modvirke problemet helt. Sætte grænser om hvor og hvornår dit barn kan være nøgen og håndhæve dem. Det er kedeligt, men flere gange re klæde dit barn kan være den bedste måde at få budskabet igennem. Holde et særlig vågent øje på dit barn i det offentlige. Ikke kun på grund af den indlysende, men fordi du ikke ønsker at miste dyre ting som sko eller jakker.

Indstilling af en “nøgen tidspunkt”, hvor dit barn er gratis at strejfe rundt i huset for en time eller så en dag er en god måde at sætte grænser for acceptabel adfærd. Sørg for denne tid er en tid, hvor du kan være omkring at overvåge dem nøje og sørg for, at de ikke såre deres mere udsatte områder. Også, det er nok bedst, hvis nøgen er en tid, når dit hjem ikke ser en masse trafik. Dit barn kan være komfortable med deres nøgne tid, men venner og naboer kan ikke.

Bruge dit barns nyfundne frihed for at tilskynde dem til at vælge deres eget tøj. Lad dit barn klæde ham eller hende selv et par gange om ugen som en særlig behandling. Snart kan de lide at få klædt, som de nyder disrobing. Gøre at få klædt sjov, og understrege vigtigheden af, hvor og hvornår det er okay at tage dit tøj. Denne måde, dit barn begynder at forstå den vigtige rolle, tøj spiller i det daglige liv af dyrkede ups.

Det mest vigtige ting at huske er ikke at lade din disciplin om tøj bliver om dit barns krop. Det er nemt at gøre dit barn føler skammer sig over deres nøgne krop, selv om det ikke er hensigten. Denne form for ubehag kan gå en lang vej til at bestemme, hvordan dit barn føler om deres krop på lang sigt, helt op i voksenalderen. At spille datoer for lige før eller efter nøgne tid kan være en god måde at demonstrere for dit barn forskellen mellem privat tid og offentlige tid, og lad dem begynder at gøre deres egne grænser i deres sind. Denne gang i deres liv er en masse om udforskning. Så selv om du har været der, er det vigtigt at lade dem finde ud af nogle ting på egen hånd.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.