Køb nu, betal senere uden kreditkontrol

By | august 21, 2022

Du kan være interesseret i køb nu-betal senere finansiering, hvis du vil foretage et køb uden at bekymre dig om din kredit score. Disse planer er normalt lette at få, og du kan nemt betale hele beløbet over tid. Disse planer kræver ikke, at du foretager en indbetaling og kan konfigureres med en månedlig betaling. Du kan vælge at foretage minimumsbetalingen eller en større, hvis det er nødvendigt. Hver måneds opgørelse indeholder oplysninger om de seneste gebyrer, gebyrer og saldo. Du kan returnere produktet, hvis du har svært ved at foretage dine betalinger.

Afterpay, en anden god mulighed for køb-nu-betal senere, er også tilgængelig. Selvom det fungerer på samme måde som andre online betalingssystemer, kontrollerer det ikke din kredit score. Afterpay tilbyder rentefri finansiering ved køb i op til seks uger. Bekræft opkræver IKKE årlige gebyrer eller forsinkede gebyrer. Du skal dog have en kreditvurdering på over 620 for at blive godkendt. Afterpay blev lanceret i Australien i 2015, og det har siden udvidet til USA, Canada og Storbritannien. Afterpay tilbyder kunderne mulighed for at sprede køb over seks uger med en række betalingsplaner. Kunder behøver ikke bekymre sig for meget om at betale renter. De skal dog foretage rettidige betalinger.

Conn’s Home Plus tilbyder møbler, du kan købe nu, og derefter betale for senere med express bank. Dette kreditkort er meget let at bruge, og der er ingen årlige gebyrer. Microsoft-kreditkort er en anden mulighed. Du kan bruge dette kort til at betale dine møbler over tid. Det er også nemt at administrere, så du kan bruge flere af dine penge på ting, der er sjovere end dyrere. Så få shopping! Udnyt de mange fordele, programmet har at tilbyde for at foretage dit køb nu og derefter betale for det senere.

Folk med dårlig kredit eller ingen kredit er i stand til at købe nu og betale for det senere. Onlinebutikker kræver generelt ikke kreditkontrol. Du bør dog kontrollere din kredit score, før du ansøger. Du kan ikke blive godkendt, hvis du har dårlig kredit. Der er dog måder at rette din kredit på, før du køber noget. Hvis du har råd til de månedlige betalinger, er køb nu og betaling senere et levedygtigt alternativ til et kreditkort.

Overstock er et andet fremragende køb nu, betal senere hjemmeside. Kunder kan opdele deres betalinger på dette websted i fire lige store betalinger af det nøjagtige beløb. Du kan betale for dine varer over flere måneder uden renter. Det kræver ikke, at du har en kredit historie. Du kan endda betale din saldo med fire månedlige lave betalinger. Et kreditkort kan bruges til at finansiere møbler, apparater og elektronik.