Lån til et nyt tv

By | juni 22, 2019

Er dit fjernsyn også ved at være en af de ældre modeller, er farven blev mat og billedet blevet sløret, så kan det godt være det snart er på tid til at skulle købe et nyt tv, der er dog så mange forskellige mærker på markedet, det kan være svært at finde ud af hvilket mærke og størrelse du skal vælge men det vil jeg forsøge at hjælpe med herunder.

Størrelse

Du skal ikke vælge den største af den største, du skal finde ud af hvilken størrelse som passer bedst til dig, men det kan godt være indviklet at finde ud af hvilken størrelse som passer bedst til dit hjem. Hvis du følger tabellen herunder kommer du rigtigt langt i søgen efter et nyt tv, størrelsen bliver målt i tommer.

Afstand til tv’et      Skærmstørrelse
0,5-1 meter 37-42″ 
1-2 meter 42-48″  
2-3 meter 48-50″ 
3-4 meter 50-55″
4-5 meter 55-60″
5-6 meter 60-75″
Over 6 meter 75-85″

Hvilket mærke skal du vælge

Der findes mange forskellige mærker på markedet, kvalitet hænger selvfølgelig sammen med prisen dog kan du være heldig at finde et godt mærke til billige penge, det kræver bare at du er tålmodig i din søgen og ikke bare køber et tv der er alt for billigt, nogle af de bedste mærker på markedet er følgende

  • Samsung
  • LG
  • Panasonic
  • Sony

De overstående mærker er nogle af de bedste på markedet, så hvis du vil være sikker i din søgen skal du helt klart vælge et af dem, et af fjernsyn som har det allerbedste billede på markedet er et Samsung QLED-tv, det tv er forrest i flokken af tv som levere det bedste billede med den flotteste opløsning.

Prisen

Det kan være variere meget i prisen på tv, en god tommelfingerregel er at man aldrig skal købe et nyt fjernsyn for billigt, hvis man gør dette risikere man at man får et tv med et dårligt billede. Derfor skal du regne med at bruge en god slat penge nu hvor du gerne vil købe et nyt tv, du skal regne med at skulle bruge i hvert fald 6.000 kr. på et nyt fjernsyn, hvis du bruger det som minimumsbeløb så kan du næsten kun ende ud med et godt tv. Det er dog ikke alle der har råd til at skulle bruge så mange penge, især ikke hvis man er studerende eller på anden offentlig indkomst, derfor kan det tage en del tid at spare sammen til et nyt tv og den tid kan virke meget lang, dog kan det løses hurtigt ved at tage et kviklån på nettet hos kviklanet.dk. Hvis du tager et kviklån vil du modtage pengene på din konto inden for et par timer efter du er blevet godkendt, på den måde vil du kunne tage ud i butikken og lave dit køb samme dag.