Maleriet som mestre:

By | december 18, 2018

Oliemalerier begyndte i Middelhavet i perioden med de græske og romerske civilisationer. Egypterne også brugt maling teknikker, der var rige i bier voks, pigmenter af sådanne mineraler som kobber, jern og mangan oxider og tempera.

Mens historikere har bemærket, at de middelhavsinspirerede civilisationer i denne tid havde kendskab til Hør, valnød, birkes og andre vegetabilske olier, der ikke er konkrete beviser at de blev brugt i oliemalerier af tiden.

Tempera disse tidlige olie malere anvendes var økologisk medier som væske er tilsat vand og flygtige olie tilsætningsstoffer. Italienske kunstnere i det næste århundrede anvendes økologisk bindende ingredienser som materialer, som indeholder protein fra hele æg, animalsk lim eller mælk.

Fra det romerske riges undergang til 1400-tallet renæssancen æra oliemalerier og tempera blev maleri udbredt. I Grækenland og Italien var olivenolie det foretrukne baseret for pigment blanding forberedelse, selv om dette gjorde for en længe tørringen og store vanskeligheder for human modeller. Theophilus, en tysk-født munk og olie maler i 1100’s udleveres med olivenolie i hans oliemalerier. I Japan var en erstatning for olie malerier perilla olie, anvendes efter bly ansøgning allerede i det ottende århundrede. I løbet af 1300 lavet italienske Cennino Cennini oliemalerier der var en kombination af tempera og flere lag af let olie.

Meget senere Leonardo DaVinci, der levede indtil 1519, lavet sin egen oliemalerier løgnehistorie lavet ved at tilføje til 10 procent bivoks til sin olier og derefter kogende kombinationen.

Hvis du gerne vil følge i fodsporene på disse fantastiske malere er der nogle simple præparater og teknikker før og under din skabelse af oliemalerier.

Den første vigtige teknik er at klæde sig for det, herunder handsker. Dine værktøjer omfatter to containere, en med fortynder, og den anden med en kombination af to dele fortynder til en del valnød olie. Sørg for at du har lavet plads inden for nem rækkevidde til dine pensler, din palet og sin kniv, dine containere, male rør og male klude.

Din farvepalet skal starte ud med kun 2-3 maling farver. Generelt skal du cadmium rød, cadmium gul og Ultramarin blå til start.

Din palet kniv er værktøjet oliemalerier du brug for en teknik, blande farver. Husk, at olie maling har kort blend liv, så hvis du forsøger at foretage en farveændring og det virker ret første gang hurtigt tage en maling klud og tørre det af lærredet og starte forfra.

En af fordelene ved olie malerier, der gør korrektion teknikken så meget lettere, er at de tager næsten en hel dag til at tørre. Så har du masser af korrektion tid. På den anden side fordi oliemalerier tage så lang tid at tørre og overdrevent tunge kan frakke forsinke din maleprocessen betydeligt.

Børster du bruger i din olie malerier skal renses godt mellem hver ændring af farve. Denne teknik er afgørende. Den første ting du gør er fjerner så meget af maling, som du kan med malingen klud og derefter placere penslen i maling tyndere. Hvislen malerpensel rundt i tyndere, og derefter tørre det med rag.

Du skal vente 24 timer efter din første komplette oliemalerier ansøgning, før du starter din anden eller den første ansøgning vil smøre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.