Sådan gør du din campingferie bare en tand bedre

By | maj 23, 2020

Campingferie er vildt hyggeligt, og man skulle ikke tro, det kunne blive bedre, men det kan det helt sikkert. Flere og flere danskere tager på camping, og man tænker måske ikke så meget over det, men rigtig mange ting har det samme princip. Fx kommer man med campingvogne og telte for at bo på festivaler. Man tager udenlands for at bo med campingvogn og autocamper, osv. Camping er meget normalt, og er i høj kurs her i Danmark. Men hvordan er det lige, man kan gøre det bedre? Bliv ved med at læse!

Punkt for punkt – Sådan kan du opgradere campingferien

Der er flere ting, man kan gøre for at opgradere sin campingferie. Dog bliver kun de bedste nævnt her:

  • Varmeblæseren. Uanset hvor godt vejret er, når du er på camping, kan det være rart med en varmeblæser. Om aftenen bliver det hurtigt koldt, i de forholdsvis utætte fortelte, og der kan det være guld værd, at have medbragt en varmeblæser. Nogle varmeblæsere er elektriske, men man kan også få dem med gas.
  • Miniovnen. Det er super rart at have en miniovn med. Hvis man selv skal lave mad, kan det være meget rart med en miniovn. Så kan man lave varm mad, uden at man behøver at have gasblusset tændt i campingvognen.
  • Havespil. Når man tænker på camping, tænker man helt sikkert på samvær med andre. Til det, kan det være rigtig hyggeligt med diverse havespil. De kan hurtigt stilles op, og tager ikke alt for lang tid at spille.
  • Cyklen. Det kan være rigtig rart at have en cykel med. Især hvis campingpladsen er meget stor. Der går meget tid, med at gå frem og tilbage, og man kan slippe for noget af det, ved at hoppe på cyklen.
  • Vinkøleskabet. Den sidste på listen er lidt speciel, men inden du smutter videre, må du altså alligevel give den en chance. Vinkøleskabet er nok mest aktuelt for de ældste, som en hyggelig aktivitet, når de yngste er gået i seng. Med et lille vinkøleskab, kan man hurtigt finde en god flaske vin frem. Og endnu hurtigere få startet en god samtale. Det er dog ikke helt vinkøleskabets funktion. Det er faktisk lavet for at opbevarer dine vine, ved deres korrekte temperatur. Alt det, og meget andet, kan du få mere at vide om ved at klikke her: Test vinkøleskab.