Audio Books-10 hyppigt stillede spørgsmål – del 1

By | august 27, 2018

Mine venner og kolleger betragter mig som lydbøger ekspert. De fortæller deres venner, at de kender ekspert lydbøger og resultatet er at jeg opbevare fik snesevis af lydbøger spørgsmål og henvendelser hver dag. Jeg har besluttet at samle mest hyppigt stillede spørgsmål til alles fordel.

Her er de top fem ofte stillede spørgsmål om Lydbøger (og svar af kursus):

1. er der gratis lydbøger? Hvordan får jeg dem?

I ét ord: Nej. I to ord: ikke ligefrem. Afhænger af typen af audio bog du søger (kan downloades audio bog er billigere end de andre typer), og den lyd-bogtitel (nye lydbøger koste mere), du kunne finde billig lydbøger.

Jeg mener, at man skal betale for hvert produkt eller hver tjeneste han får. Endnu, kunne du finde gratis lydbøger for det meste ved at tilmelde dig for gratis prøver de fleste af online audio bog tjenesterne give dig.

2. Hvad er bedre-Audio bøger udlejning eller lydbøger købe?

Jeg personligt foretrækker at leje af audio-bøger. Mest på grund af prisen-jeg læste en masse af audio-bøger og det koster simpelthen for meget at købe dem alle. Dog audio-bøger, som jeg virkelig gerne, dem, jeg ønsker at lytte til igen og igen, jeg købe og holde dem på min lydbøger bibliotek.

Endnu, jeg har venner der er mere rethaverisk – de er ikke villige til at leje lydbøger og de skal holde en bemærkelsesværdig stor audio bog bibliotek.

3. Hvad gør du foreslå – kan downloades audio-bøger, lydbøger på CD eller bøger på bånd?

Nå, det er et svært spørgsmål. Dybest set, jeg tror, at den mest værdige lydbøger format i dag er downloades audio-bøger. Du skal eje en medieafspiller (f.eks. Ipod) for at lytte til den. Men det koster mindre end de andre og har en bedre kvalitet.

Imidlertid kunne den bredeste samling af lydbøger findes på lydbøger på CD-format. Hvis du ønsker at lytte til gamle bøger vil du finde dem på cd’er.

Jeg kan ikke anbefale at få bøger på bånd (også kendt som lydbøger på kassettebånd). De er dyre, lav kvalitet og ikke bruger kammeratlig.

4. Hvornår kan jeg læse lydbøger?

Svaret er – når som helst og hvor som helst. Her er et par eksempler: mens madlavning, rengøring af huset, motion, løb, gå, køre, flyve, før de går til at sove, pendling, arbejde osv.

5. er lydbøger dyrt?

Lydbøger er slet ikke dyrt. Faktisk kan downloades audio-bøger er meget billige-de koster meget mindre end rigtige bøger og leje af dem er den mest værdig deal. Lydbøger på CD koster ca det samme som rigtige bøger og bøger på bånd er de mest dyre.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.